Dispositivi & Accessori
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
Prep. 25min
Totale 1h 20min
24 stuks
Ingredienti
-
bloem en iets meer om te bewerken400 g
-
water220 g
-
gedroogde gist (7 g)1 zakje
-
olijfolie en iets meer om te kleuren35 g
-
zout1 ½ tl
-
uien gehalveerd50 g
-
verse peterselie½ bos
-
rode paprika's in stukken150 g
-
verse champignons100 g
-
tomatenpuree20 g
-
harissa saus½ tl
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 stuk
Sodio
149.7 mg
Proteine
2.6 g
Calorie
346.7 kJ /
82.9 kcal
Grassi
1.8 g
Fibre
1.1 g
Grassi saturi
0.3 g
Carboidrati
14.2 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Vegan lekkernijen
12 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Nessuna valutazione
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Nessuna valutazione
Geroosterde aubergines
Nessuna valutazione
Vegetarische hamburger
45min
Brownies van zoete aardappel
1h
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Halloween pompoentaart
4h
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4h
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3h 45min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Nessuna valutazione
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min