Carrot, pumpkin and ginger purée
TM6 TM5 TM31

Carrot, pumpkin and ginger purée

4.6 (28 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 - 2 cm piece fresh ginger, peeled
  • ½ orange, zest only, no white pith
  • 50 g brown onion, cut into halves
  • 150 g pumpkin, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
  • 150 g carrot, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
  • 80 g water
  • ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 20 g unsalted butter
  • 1 - 2 pinches salt, to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
627.5 kJ / 150 kcal
Proteine
2.2 g
Carboidrati
18.9 g
Grassi
8.4 g
Grassi saturi
5.2 g
Fibre
3.8 g
Sodio
136.8 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative