Versioni compatibili
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 750 g sweet potatoes, peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder
- 500 g shallots, whole or halved vertically to fit in feeder
- 50 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 5 garlic cloves
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 ½ Tbsp fresh thyme leaves
- 1 ½ Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp fresh rosemary leaves
- 1 ½ tsp smoked paprika
- 2 pork tenderloins (approx. 350 g each)
Port Shallot Sauce
- 30 g olive oil
- 15 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp caster sugar
- 70 g ruby port
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
o ½ heaped tsp beef stock paste, homemade - 200 g water
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3833 kJ / 916 kcal
- Proteine
- 59 g
- Carboidrati
- 67 g
- Grassi
- 44 g
- Grassi saturi
- 13 g
- Fibre
- 10.7 g
- Sodio
- 1782 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Surimi Stick Salad (TM6)
15 Min
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM5)
1 Std. 30 Min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1h 25 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Family Chicken Galette
1h 55 min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 Std. 15 Min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 Std. 30 Min
Tuna-stuffed Tomatoes
35 Min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 Min
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1h 10 phút
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min