Versioni compatibili
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 750 g sweet potatoes, peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder
- 500 g shallots, whole or halved vertically to fit in feeder
- 50 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 5 garlic cloves
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 ½ Tbsp fresh thyme leaves
- 1 ½ Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp fresh rosemary leaves
- 1 ½ tsp smoked paprika
- 2 pork tenderloins (approx. 350 g each)
Port Shallot Sauce
- 30 g olive oil
- 15 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp caster sugar
- 70 g ruby port
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
o ½ heaped tsp beef stock paste, homemade - 200 g water
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3833 kJ / 916 kcal
- Proteine
- 59 g
- Carboidrati
- 67 g
- Grassi
- 44 g
- Grassi saturi
- 13 g
- Fibre
- 10.7 g
- Sodio
- 1782 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Maple-glazed Carrots
45min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 Std. 15 Min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40min
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM5)
1h 30min
Beetroot Carpaccio (TM6)
20 min
Herbes de Provence
5 Min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 Std. 15 Min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 Std.
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 Std. 10 Min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1h 10min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h