Red Pepper Dip (Muhammara)
TM6 TM5 TM31

Red Pepper Dip (Muhammara)

4.9 (14 valutazioni )

Ingredienti

  • 350 g red bell peppers (approx. 2 large)
  • 100 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
  • 40 g bread, torn in pieces
  • 2 - 4 garlic cloves, to taste
  • 80 g walnuts, shelled
  • 40 g pomegranate syrup
  • 1 tsp freshly squeezed lemon juice, to taste
  • ½ tsp ground cumin
  • ½ tsp ground paprika
  • ¼ tsp ground cayenne pepper
  • 1 tsp Aleppo pepper flakes
    o 1 tsp Espelette pepper, ground
  • ½ tsp salt, to taste
  • parsley, fresh or mint leaves, for garnishing (optional)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
733.8 kJ / 174.7 kcal
Proteine
2.6 g
Carboidrati
5.2 g
Grassi
15.8 g
Grassi saturi
1.9 g
Fibre
2.3 g
Sodio
158.6 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative