Dispositivi & Accessori
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
Prep. 10min
Totale 24h 30min
6 portions
Ingredienti
Mandarin cream
-
white sugar60 g
-
mandarin peel (of 1 mandarin)
-
milk200 g
-
egg yolks4
-
thickened cream200 g
-
water30 g
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
mandarin juice (1-2 mandarins)50 g
Mandarin syrup
-
sugar50 g
-
water100 g
-
mandarin juice (2-4 mandarins)100 g
-
mandarins segmented2
-
crème fraîche to serve
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
36.6 mg
Proteine
4 g
Calorie
1069.8 kJ /
255.7 kcal
Grassi
15.9 g
Fibre
0.2 g
Grassi saturi
9.2 g
Carboidrati
25.2 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
French cuisine: Desserts
20 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Chunky guacamole
10min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1h 20min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Warm caramel spice martini
1h 15min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28h 30min
Vegan almond dip
5min
Orange liqueur zabaglione
15min
Southern Potato Salad
1h 15min
Honeycomb butter
10min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Little citrus puddings (Diabetes)
24h 30min
James Bond's Vesper Martini
5min