Dispositivi & Accessori
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Prep. 20min
Totale 40min
4 portie
Ingredienti
Linzen
-
water1000 g
-
droge zwarte linzen type Beluga300 g
-
olijfolie5 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
Selderij-appelmengsel
-
selderstengels in stukken170 g
-
appel geschild, klokhuizen verwijderd, in stukken180 g
-
vers geperst citroensap20 g
Framboos vinaigrette & walnoten
-
gepelde walnoten40 g
-
frambozen vers of bevroren100 g
-
rode bietensap60 g
-
azijn30 g
-
olijfolie40 g
-
mosterd15 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Stracciatella yoghurt
-
pure chocolade in stukken80 g
-
yoghurt300 g
-
honing20 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
Dienst
-
stevige tofu in blokjes120 g
-
verse peterselie gehakt½ bos
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
434.9 mg
Proteine
28 g
Calorie
2894.7 kJ /
691.9 kcal
Grassi
31.3 g
Fibre
15.1 g
Grassi saturi
9.1 g
Carboidrati
79.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Lunch box
12 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Nessuna valutazione
Appel Pinda Rolls
Nessuna valutazione
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Nessuna valutazione
Pittige Goulash met Donker Bier
Nessuna valutazione
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Nessuna valutazione
Concord druivenparels met champagne
Nessuna valutazione
Champagne gelei
Nessuna valutazione
Cashew schenkroom
Nessuna valutazione
Gefermenteerde rode uien
96h
350 g sjalot kleuren
Nessuna valutazione
Bevroren veenbessen margarita
5min