Dispositivi & Accessori
Baked Alaska with Orange Ice Cream and Chocolate Sponge
Prep. 15h
Totale 15h 55min
12 portions
Ingredienti
Orange Ice Cream
-
milk200 g
-
double cream400 g
-
egg yolks4
-
caster sugar150 g
-
vanilla bean paste2 Tbsp
-
oranges finely grated zest and juice3
-
sunflower oil for greasing
Chocolate Sponge
-
self-raising flour110 g
-
cocoa powder60 g
-
light brown sugar220 g
-
fine sea salt1 pinch
-
large egg1
-
vanilla bean paste1 tsp
-
double cream100 g
-
sunflower oil50 g
-
water hot110 g
Finalisation
-
caster sugar270 g
-
egg whites (approx. 7 egg whites), room temperature250 g
-
cream of tartar⅛ tsp
Difficoltà
elevata
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
196.3 mg
Proteine
7.3 g
Calorie
2074.6 kJ /
495.8 kcal
Grassi
22.7 g
Fibre
2.9 g
Grassi saturi
11.5 g
Carboidrati
69.2 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Ruby Bhogal
6 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Salted Caramel Basque Cheesecake
13h 10min
Dubai Chocolate Bar
1h 20min
Steamed Crème Brûlée
4h 45min
Butter Board
10min
Crêpes Suzette
35min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Hot Crab Dip
35min
Raspberry Meringue Milkshake
10min
Green Ombre Naked Cake
3h
Rhubarb Ice Cream
36h 25min