Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 200 g leeks, white part only
- 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder
- water, to cover sliced potatoes
- 40 g unsalted butter, plus 1 Tbsp for baking
-
½
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
o ½ tsp fish stock paste, homemade - ½ tsp ground black pepper
- 300 g double cream
- 600 g white fish fillet, skinless, firm (e.g. cod, grouper, haddock)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 lemons, 1 finely grated zest only, 1 halved for serving
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2731 kJ / 653 kcal
- Proteine
- 36 g
- Carboidrati
- 37 g
- Grassi
- 42 g
- Grassi saturi
- 25 g
- Fibre
- 5 g
- Sodio
- 1001 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Tuna Pasta Bake
1j
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 Min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM6)
30 min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1j 30 menit
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1j
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Dauphinoise Potatoes
50 menit