Black Pudding Scotch Eggs
TM6

Black Pudding Scotch Eggs

5.0 (2 valutazioni )

Ingredienti

  • water (up to 1l mark)
  • 50 g shallot, cut in half
  • 2 sprigs fresh parsley leaves
  • 400 g black pudding, good quality, cut in pieces (3 cm)
  • 200 g sausage meat, good quality
  • 2 medium egg
  • 15 g English mustard
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 100 g panko breadcrumbs
  • 1500 g vegetable oil, for frying
    o sunflower oil, for frying

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
3042.7 kJ / 727.2 kcal
Proteine
27.4 g
Carboidrati
21.5 g
Grassi
59.3 g
Grassi saturi
49.6 g
Fibre
1.2 g
Sodio
1443.9 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative