Parsnip Soup with Caramelised Onions
TM6

Parsnip Soup with Caramelised Onions

4.6 (60 valutazioni )

Ingredienti

  • 20 g olive oil
  • 200 g onions, sliced (1 cm)
  • 1020 g water
  • 3 - 4 pinches fine sea salt
  • 800 g parsnips, cut in pieces (2 cm)
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
    o vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 150 g double cream
  • 50 g walnut halves, roughly chopped
  • 150 g blue cheese, crumbled

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2275.9 kJ / 544 kcal
Proteine
13.4 g
Carboidrati
44.7 g
Grassi
36.8 g
Grassi saturi
17.1 g
Fibre
11 g
Sodio
475.5 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative