Dispositivi & Accessori
Garlic Pork with Vegetables and Rice
Prep. 5min
Totale 40min
1 portion
Ingredienti
-
long-grain white rice3 oz
-
water35 oz
-
1 ½ oz sugar snap peas, trimmedsnow peas trimmed1 ½ oz
-
mini red bell peppers thinly sliced in rings1 ½ oz
-
salt1 tsp
-
vegetable oil½ oz
-
garlic cloves smashed2 - 3
-
lime½
-
pork tenderloin sliced thinly in strips (¼ in.)5 oz
-
water1 tbsp
-
brown sugar1 tsp
-
soy sauce to taste2 - 3 tsp
-
crushed red pepper¼ tsp
-
ginger paste¼ tsp
-
fish sauce (opzionale)1 - 2 dashes
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
3083.7 mg
Proteine
38.6 g
Calorie
2812 kJ /
672.1 kcal
Grassi
20 g
Fibre
4.4 g
Grassi saturi
3.9 g
Carboidrati
83.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Cooking for One
10 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45min
Lemon Garlic Chicken
30min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Sweet and Sour Pork
35min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1h
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Marry Me Chicken
40min