Dispositivi & Accessori
Mussels in white wine and cream sauce
Prep. 25min
Totale 45min
4 portions
Ingredienti
-
fresh parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
onions cut in halves220 g
-
garlic cloves1 - 2
-
extra virgin olive oil45 g
-
mussels, shells scrubbed and de-bearded1000 g
-
dry white wine150 g
-
salt1 pinch
-
ground pepper1 pinch
-
single cream, approx. 18% fat100 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
6 g
Calorie
935 kJ /
223 kcal
Grassi
17 g
Fibre
0.9 g
Carboidrati
5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Fabulous Flavour on Every Level
72 ricette
Svizzera
Svizzera
Potrebbe anche interessarti...
Pearl rice meatballs
Nessuna valutazione
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5) Metric
2h
Soy Sauce Chicken
45min
Beef Stroganoff
1h
Duck foie gras
24h
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1h
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35min
Onion soup
1h 10min
Sous-Vide Salmon
1h
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min