Dispositivi & Accessori
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
Prep. 15min
Totale 2h 40min
6 portions
Ingredienti
-
rolled oats100 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
tinned coconut milk800 g
-
granulated sugar60 g
-
agar agar flakes2 tsp
-
mangoes flesh only (approx. 2 large mangoes)600 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
386.9 mg
Proteine
5.2 g
Calorie
1918 kJ /
458.4 kcal
Grassi
20.6 g
Fibre
8.5 g
Grassi saturi
13.5 g
Carboidrati
66.4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Vegan burgers
45min
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
50min
Green pea and feta hummus wraps
10min
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45min
Cheesy Sweet Potato Bites with Mint-Pea-Purée
1h 20min
Vegetarian Pizza
Nessuna valutazione
Pea and Lardo Soup
1h 5min
Vegan Aioli Sauce
10min
Lupini Cheese
2h 45min
Chocolate tofu mousse pots
1h 10min
Artichoke And Tofu Dip
5min
Savoury Apero Stars
40min