Thermomix® Copri Lame necessario

Per preparare questa ricetta è necessario il Thermomix® Copri Lame. Ulteriori informazioni

Curry Seafood Chowder
TM6 TM5

Curry Seafood Chowder

4.7 (6 valutazioni )

Ingredienti

  • 6 oz yellow onions, cut into pieces
  • 3 oz carrots, cut into pieces
  • 3 oz celery, cut into pieces
  • 3 garlic cloves
  • 1 ½ oz unsalted butter, cut into pieces
  • 1 ½ oz all-purpose flour
  • 2 tsp dried thyme
  • 1 ½ tsp curry powder
  • 1 tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 8 oz russet potatoes, peeled, diced
  • 22 oz seafood stock
  • 3 oz heavy cream
  • 8 oz firm white fish, diced
  • 6 oz bay scallops
  • 10 oz large shrimp, raw, peeled, deveined
  • chopped parsley, to garnish
    o fresh chives, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1792.2 kJ / 428.4 kcal
Proteine
33.2 g
Carboidrati
29.6 g
Grassi
19.8 g
Grassi saturi
11.2 g
Fibre
4 g
Sodio
1722 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative