Cauliflower Cheese Soup
TM6 TM5 TM31

Cauliflower Cheese Soup

4.3 (296 valutazioni )

Ingredienti

  • 20 g olive oil
  • 200 g onions, quartered
  • 1 garlic clove
  • 750 g cauliflower, leaves trimmed, cut in pieces
  • 600 g liquid vegetable stock (see tip)
  • ¾ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 dried bay leaf
  • 100 g milk
  • 100 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm), plus extra grated for garnishing
  • 10 g fresh chives, finely chopped, for garnishing

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
649.1 kJ / 155.2 kcal
Proteine
7.4 g
Carboidrati
11 g
Grassi
9.9 g
Grassi saturi
4.2 g
Fibre
3.2 g
Sodio
405.8 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative