Dispositivi & Accessori
Savoiardi with mango and passionfruit
Prep. 30min
Totale 2h 10min
8 portions
Ingredienti
Savoiardi biscuit
-
eggs separated6
-
sea salt2 pinches
-
caster sugar180 g
-
plain flour150 g
-
cornflour60 g
Mango and passionfruit
-
water250 g
-
fresh mango (approx. 3-4 mangos), flesh only, cut into cubes (1-2 cm)800 g
-
caster sugar130 g
-
fresh passionfruit pulp or canned passionfruit pulp2 - 3 tbsp
-
eggs2
-
mascarpone cheese room temperature500 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
330.9 mg
Proteine
16 g
Calorie
2443 kJ /
582 kcal
Grassi
26 g
Fibre
3.3 g
Grassi saturi
14.6 g
Carboidrati
73 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Festive Flavour
105 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Baguette
3h 45min
Crème caramels
7h 45min
Spanish flan
7h 55min
Panforte ice cream bombe
48h 25min
Crème brûlée
7h
Raspberry soufflés
1h 35min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2h 30min
Rosewater madeleines
30min
Honey crème caramels
25h 55min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Chocolate volcanos
55min