Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Berry Dream
- 140 g sugar, adjust to taste
-
500
g mixed frozen red berries
o 500 g frozen fruit, any type -
10 - 30
g lime juice, to taste
o 10 - 30 g lemon juice, to taste -
2
pasteurized egg whites (see Tip)
o 60 g liquid egg whites, pasteurized - 100 g fresh berries, mixed, to garnish
Lemonade
- 2 - 3 lemons, preferably organic, unpeeled and halved
- 1000 g water, chilled, divided into 500 g
- 100 - 115 g sugar, to taste
- 10 ice cubes
Pizza Dough
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 225 g water, room temperature
- 1 tsp sugar
-
2
tsp active dry yeast
o 2 tsp dried instant yeast - 395 g bread flour
- 1 tsp salt
- 1000 g water
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
- 300 g broccoli florets
- 1 red bell pepper (approx. 150 g), cut into pieces
- 1 dessert apple (e.g. Granny Smith or Pink Lady), (approx. 150 g), quartered
-
30
g pine nuts
o 30 g sunflower seeds - 25 g olive oil
-
15
g fruit vinegar
o 15 g white balsamic vinegar - 1 tsp honey
- 1 ½ tsp mustard
-
1
tsp salt
o 1 tsp herb salt - ½ tsp ground black pepper
Parmesan Risotto
- 45 g Parmesan cheese, cubed (1 cm)
- 85 g onion, quartered
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 45 g unsalted butter, cold, cubed (1 cm), (30 g + 15 g)
- 285 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 60 g dry white wine
- 700 g water
-
1
stock cube, vegetable or beef
o 1 heaping tsp stock paste, homemade, vegetable or beef - 1 tsp salt, to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portions
- Calorie
- 6231.5 kJ / 1489.4 kcal
- Proteine
- 29.1 g
- Carboidrati
- 232.8 g
- Grassi
- 50.9 g
- Grassi saturi
- 17.4 g
- Fibre
- 9.7 g
- Sodio
- 1731.2 mg
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