Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- ½ lemon, preferably organic, zest only
- 10 - 12 sprigs mixed fresh herbs (e.g. parsley, basil, chives), leaves only
- 1 garlic clove
- ½ fresh chilli
- 60 g olive oil
- 1200 g water
- 1 ½ tsp salt
- 100 g quinoa
- 600 g fresh salmon fillets, skinless (2 cm thick)
- 160 g peppers, cut in pieces
- 50 g red onions, cut in pieces
- 120 g cucumber, cut in pieces
- 150 g feta cheese, cut in pieces
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp vinegar
- 2 pinches ground black pepper
- 300 g plum tomatoes, cut in pieces (2 cm)
- 1 avocado, flesh only (150-200 g), sliced
- 100 g kale, thinly sliced,
- 1 tbsp pumpkin seeds (opzionale)
- 2 tbsp dried cranberries (opzionale)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2238 kJ / 534 kcal
- Proteine
- 29 g
- Carboidrati
- 19 g
- Grassi
- 37 g
- Fibre
- 6 g
Nelle collection
Ricette alternative
Chicken and warm potato salad
55 Min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15 min
Sicilian prawn salad
40min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 Std. 5 Min
Balsamic salmon and courgette noodles
25min
Beef chili with lemon feta
45min
Crispy turkey and lentil meatballs
40min
Pasta with leek and ajvar
30min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 min
Orange couscous with steamed salmon
35 min