Dispositivi & Accessori
Quiche met Ricotta en Paprika
Prep. 45min
Totale 2h
8 stuk
Ingredienti
Deeg
-
patisseriebloem150 g
-
boter koud, in stukken70 g
-
water50 g
-
zout½ tl
-
boter koud, in stukken, om in te vetten
Beslag
-
rode paprika's (ca.250g), zie tip2
-
paneermeel3 tl
-
lente-ui in ringen2
-
basilicum, gedroogd vers geplukt½ bos
-
olijfolie10 g
-
ricotta250 g
-
bevroren doperwten120 g
-
ei4
-
maïszetmeel10 g
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 tl
-
pijnboompitten50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
room, 20 % vet100 g
-
paprikapoeder zoet½ tl
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 stuk
Proteine
13 g
Calorie
1592 kJ /
380 kcal
Grassi
25 g
Fibre
3.9 g
Carboidrati
24 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Iedereen Quiche!
6 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Stevige linzenchili
50min
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min
Inktvis "à Lagareiro"
Nessuna valutazione
Kokos Dahl
25min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Nessuna valutazione
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Nessuna valutazione
Amandelcake
50min
Pindakaas Havermoutbal
Nessuna valutazione
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Suikervrij bananenbrood
1h 15min