Dispositivi & Accessori
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Prep. 15min
Totale 40min
4 portion
Ingredienti
-
zucchini (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width450 g
-
porcini mushroom, dried15 g
-
water510 g
-
mushroom, fresh (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced570 g
-
garlic cloves3 - 5
-
shallot halved30 g
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
red wine or Marsala wine30 g
-
Parmesan cheese, grated to serve (see Tip)
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
621.3 mg
Proteine
6.4 g
Calorie
733.3 kJ /
175.3 kcal
Grassi
11.3 g
Fibre
3.4 g
Grassi saturi
1.8 g
Carboidrati
13.9 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Spiralize Your Life
21 ricette
Canada
Canada
Potrebbe anche interessarti...
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Courgetti with Bolognese Sauce
40min
Vegetarian Summer Rolls (TM5)
1h
Double Vanilla Ice Cream
12h
Low Carb Mushroom Gravy
45min
Mayonnaise
5min
Gluten Free Pancakes and Waffles
45min
Creamy pea soup
40min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min