Dispositivi & Accessori
Vegetable Stock Paste
Prep. 20min
Totale 45min
650 g
Ingredienti
-
Parmesan cheese (opzionale) cut in pieces (3 cm)50 g
-
English celery stalks cut in pieces200 g
-
carrots cut in pieces250 g
-
onions cut in pieces100 g
-
tomatoes cut in pieces100 g
-
zucchinis cut in pieces150 g
-
garlic clove1
-
fresh button mushrooms50 g
-
dried bay leaf (opzionale)1
-
fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley leaves4 sprigs
-
coarse salt120 g
-
30 g waterdry white wine30 g
-
olive oil1 tbsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 650 g
Sodio
46898.6 mg
Proteine
12.3 g
Calorie
1949.4 kJ /
465.9 kcal
Grassi
17.1 g
Fibre
26.9 g
Grassi saturi
2.7 g
Carboidrati
71.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
We can Work Magic out of Simple Things
37 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Non-alcoholic Christmas punch
10min
Rice Cooker Brown Rice Salad
Nessuna valutazione
Spicy Zucchini Noodles
10min
Vegetarian Pizza (TM6)
Nessuna valutazione
Spelt bread
26h
Wattleseed cacao mocha (Post-natal)
5min
Vegan Pasta
1h 10min
Angolan chicken peanut stew with maize meal porridge (Muamba de ginguba com galinha e funge)
1h 10min
High protein brownies
20min
Gluten Free Pancakes and Waffles
45min
Squid ink pasta
1h
Mushroom and kale risotto
55min