Versioni compatibili
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 navel orange, peeled (no white pith), peel and juice reserved
- 2 eggs
- 2 egg whites
- 200 g banana (approx. 1 medium)
- 70 g buckwheat flour
- 15 g cacao powder
- 250 g full cream milk
- 370 g rhubarb, trimmed and cut into 5 cm pieces
- 15 g pure maple syrup
- extra virgin olive oil spray, to cook
- 280 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- 55 g roasted almonds, roughly chopped
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1647.5 kJ / 395 kcal
- Proteine
- 19 g
- Carboidrati
- 37.3 g
- Grassi
- 17.3 g
- Grassi saturi
- 5.3 g
- Fibre
- 7.5 g
- Sodio
- 143.3 mg
Ricette alternative
No fail mash potato
20 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Rye bread rolls
12h
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3h 30min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55min
Bounty slice (Noni Jenkins)
1h 30min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 Std. 55 Min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min