Dispositivi & Accessori
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
Prep. 15min
Totale 40min
4 portions
Ingredienti
Roulade
-
carrots cut in pieces80 g
-
haggis skinned, cut in pieces250 g
-
Toulouse sausages skinned, cut in pieces100 g
-
pancetta thin slices120 g
Whisky Sauce
-
shallots halved150 g
-
unsalted butter diced25 g
-
whisky100 g
-
beef stock250 g
-
cornflour1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1615.8 mg
Proteine
17 g
Calorie
2217.6 kJ /
530 kcal
Grassi
35.2 g
Fibre
1.9 g
Grassi saturi
9.9 g
Carboidrati
22.4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Peppercorn Sauce
30min
Red Onion Gravy
25min
Kedgeree
45min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1h 55min
Chilli and Apple Jelly
4h 15min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20min
Bread Sauce
1h 25min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2h 10min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30min
Sausage and Bacon Casserole
50min
Yorkshire Pudding
1h