Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
TM6

Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle

4.5 (2 valutazioni )

Ingredienti

Toasted Linseeds

  • 15 g golden linseeds
  • 10 g rapeseed oil

Pumpkin Soup

  • 500 g water
  • 300 g pumpkin, peeled, diced (4 cm)
  • 2 pinches coarse salt flakes
  • 1 banana shallot, halved
  • 20 g rapeseed oil
  • 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 10 g garlic (approx. 2 cloves)
  • 150 g liquid vegetable stock
  • 3 g coarse salt flakes

Finalisation

  • 120 g mixed fresh mushrooms
  • 20 g rapeseed oil
  • 20 g unsalted butter, diced
  • 15 g sherry vinegar
  • black truffle, fresh, for grating (opzionale)
    o cooked chestnuts, peeled, for grating (opzionale)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1756.4 kJ / 419.8 kcal
Proteine
6 g
Carboidrati
21.6 g
Grassi
36.7 g
Grassi saturi
7.5 g
Fibre
4.6 g
Sodio
763.6 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative