Dispositivi & accessori
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
Prep. 5min
Totale 15min
4 portions
Ingredienti
-
garlic cloves2
-
shallots30 g
-
fresh red chillies deseeded, cut in 3 parts2
-
dried shrimp rinsed20 g
-
cooking oil40 g
-
four angled beans cut in slices (2.5 cm)300 g
-
salt adjust to taste1 pinch
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
148 mg
Proteine
3 g
Calorie
557 kJ /
133 kcal
Grassi
10 g
Fibre
2 g
Grassi saturi
1 g
Carboidrati
8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Char Kway Teow
15min
Nasi Lemak
45min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Crispy Ikan Bilis
40min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Chicken Porridge
35min
Thai Steamed Fish With Lime
30min