Dispositivi & accessori
Smoked honey and dill salmon
Prep. 10min
Totale 1h 5min
4 portions
Ingredienti
-
garlic clove1
-
fresh dill fronds only2 sprigs
-
honey160 g
-
paprika½ tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
fresh boneless salmon fillets (approx. 200-250 g each), skin on4
-
oil for greasing
-
lemons cut into halves (optional)2
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 4 portions
Sodio
510.5 mg
Proteine
206 g
Calorie
13683.5 kJ /
3258 kcal
Grassi
217.6 g
Fibre
1.5 g
Grassi saturi
45.5 g
Carboidrati
132.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Barbecue
102 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Pizza Margherita
2h 10min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40min
Chicken and warm potato salad
55min
Crumbed fish nuggets
1h 40min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Samke harra
35min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Simple steamed salmon
30min