Dispositivi & accessori
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
Prep. 10min
Totale 10min
4 portions
Ingredienti
-
continental cucumbers (approx. 200-600 g), trimmed and peeled1 - 2
-
sour cream200 - 250 g
-
sea salt½ tsp
-
fresh dill fronds only3 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
apple cider vinegar3 tsp
-
white sugar (optional)¼ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
29 mg
Proteine
2 g
Calorie
533.6 kJ /
127.5 kcal
Grassi
11.2 g
Fibre
0.6 g
Grassi saturi
6.5 g
Carboidrati
6.1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Jamie's Mulled Wine
35min
Sauerkraut soup
50min
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)
Nessuna valutazione
Fish Ceviche
3h 25min
Golden Brown Dyed Eggs
55min
Steamed Frankfurter Sausages
20min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1h
Orange and Coconut Smoothie
5min
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies)
30min
Beet Beauty Smoothie
10min
Peanut butter and chocolate custard
15min