Dispositivi & accessori
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Prep. 25min
Totale 168h 35min
8 portions
Ingredienti
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube1000 g
-
sea salt3 tsp
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
728 mg
Proteine
1.6 g
Calorie
130.8 kJ /
31.3 kcal
Grassi
0.1 g
Fibre
3.1 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
7.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Meatballs in tomato sauce
1h 10min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h 30min
VEGEMITE® pasta
30min
Zoodles with Bolognese Sauce
40min
Gluten free focaccia bread
1h
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1h
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, using modes)
6h 10min
Celery leaf gremolata
5min
I love U fruit and seed bars
35min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Best ever carrot cake
1h 35min