Geräte & Zubehör
Ali Nazik
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
2 porsiyon
Zutaten
-
patlıcan350 g
-
domates ikiye bölünmüş½
-
yeşil sivri biber2
-
dana kıyma orta yağlı, 3-4 parçaya bölünmüş200 g
-
tereyağı15 g
-
biber salçası15 g
-
100 g konserve doğranmış domatesdomates kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (1-2 cm)100 g
-
tuz1 tk
-
karabiber½ tk
-
pul biber¼ tk
-
kekik¼ tk
-
diş sarımsak1
-
zeytinyağı10 g
-
süzme yoğurt (yoğun kıvamlı)150 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
1409.2 mg
Protein
27.9 g
Kalorien
2115 kJ /
505.5 kcal
Fett
31.8 g
Ballaststoff
8.5 g
Gesättigte Fettsäuren
12.3 g
Kohlenhydrate
32.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Patates Graten
1 Std. 10 Min
Çikolatalı Trüf
3 Std. 25 Min
Safranlı Yoğurt ve Narlı Fırında Patlıcan
1 Std. 10 Min
Etli Türlü
1 Std. 20 Min
Kuru Patlıcan Dolması
1 Std. 30 Min
Karnıyarık
1 Std.
Musakka
1 Std. 10 Min
Hollandez sos
20 Min
Patlıcan Beğendi
50 Min
Hünkar Beğendi
1 Std. 5 Min
İmam Bayıldı
1 Std.
İzmir Köfte
1 Std. 5 Min