Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Wakame gomasio
- 50 g unhulled sesame seeds
- 50 g black sesame seeds
- 2 tbsp wakame flakes (see Tips)
- 1 tsp Celtic sea salt (see Tips)
Honey ginger tofu
- 700 - 750 g firm tofu, cut into thick slices (1.5 cm)
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 30 g rice wine vinegar
- 50 g tamari sauce
- 50 g honey
- 40 g mirin
- 1 - 2 tsp Sriracha® sauce, to taste
- 2 tsp sesame oil, plus extra for frying
Greens
- 500 g water
- 1 bunch broccolini, stems only, trimmed and cut into pieces (10 cm); florets reserved separately
- 1 bunch bok choy, stems only, cut into pieces (10 cm); leaves reserved separately
- 50 g red onion, cut into slices (5 mm)
- 100 g sugar snap peas, cut into halves
- 1 fresh red chilli, cut into thin slices (optional)
- fried shallots, for garnishing
- sesame seeds, for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2392 kJ / 569.5 kcal
- Protein
- 35.6 g
- Kohlenhydrate
- 22.2 g
- Fett
- 34.7 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 4.3 g
- Ballaststoff
- 15.3 g
- Natrium
- 1643.3 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Tofu scramble
25 min
Hoisin tofu with brown rice
50min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Soba noodle and tofu salad
35min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Yasai miso ramen
35min
Sweet and sour tempeh
50min
Chilli con tempeh
20 min
Soba noodle mee goreng
40min
Teriyaki salmon bowl
1h 15 min