Geräte & Zubehör
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh basil leaves only1 sprig
-
eggplant (approx. 400 g), cut into pieces (approx. 2 cm)1
-
salt plus extra for sprinkling¼ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing25 g
-
garlic clove1
-
tomato paste2 tsp
-
Tabasco® sauce1 - 2 dashes
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cherry tomatoes250 g
-
sugar1 pinch
-
tempeh (marinated or plain), cut into thin slices (approx. 5 mm)300 g
-
toast4 slices
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
20.8 g
Kalorien
2070.1 kJ /
492.9 kcal
Fett
33.4 g
Ballaststoff
7.8 g
Kohlenhydrate
24.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant to Plate
120 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Mushroom quinotto
30 Min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Vegan Cheese Wheel
1 Std. 50 Min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 Min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 Min
Pea and garden mint fritters
25 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Tofu scramble
25 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min