Geräte & Zubehör
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 55 Min
6 portions
Zutaten
-
dried shiitake mushrooms20 g
-
hot water800 g
-
farro160 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water1200 g
-
puy lentils140 g
-
white quinoa100 g
-
raw prawns, peeled10
-
olive oil50 g
-
sea salt flakes plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
kale leaves stalks removed and leaves cut into thin slices2
-
fresh basil leaves only, cut into thin strips6 sprigs
-
lemon juice2 tsp
-
baby cos lettuce leaves separated2
-
feta cheese crumbled150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
23.135 g
Kalorien
1716 kJ /
408 kcal
Fett
16.619 g
Ballaststoff
9.456 g
Kohlenhydrate
37.482 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our 15th anniversary
12 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Yoghurt dressing
10 Min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 Std. 40 Min
Figs with spiced custard and nougat cream
40 Min
Pearl barley risotto with asparagus
1 Std. 5 Min
Green smoothie
5 Min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 Min
Chopped vegetable salad
10 Min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 Std. 30 Min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4 Std. 55 Min
Honey crème caramels
25 Std. 55 Min
Fruit and nut muesli
10 Min
Miso coleslaw
20 Min