Our 15th anniversary

12 Rezepte

Celebrate our 15th anniversary with recipes from renowned chefs such as George Calombaris, Mark Best, Dani Valent and more – all from our 2016 calendar!

Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)

Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)

Keine Bewertungen

4 Std. 30 Min

Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)

Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)

Keine Bewertungen

2 Std. 25 Min

Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)

Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)

Keine Bewertungen

8 Std. 20 Min

Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)

Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)

Keine Bewertungen

2 Std. 50 Min

Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)

Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)

Keine Bewertungen

25 Std. 15 Min

Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)

Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)

Keine Bewertungen

28 Std. 20 Min

Dessert pizzas (Jo Whitton)

Dessert pizzas (Jo Whitton)

Keine Bewertungen

1 Std. 15 Min

Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)

Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)

Keine Bewertungen

29 Std. 45 Min

Passionfruit bavarois (Jude Blereau)

Passionfruit bavarois (Jude Blereau)

Keine Bewertungen

3 Std.

Grain salad lettuce cups (Dani Valent)

Grain salad lettuce cups (Dani Valent)

Keine Bewertungen

1 Std. 55 Min

Yoghurt and white chocolate ganache (Mark Best)

Yoghurt and white chocolate ganache (Mark Best)

Keine Bewertungen

5 Std. 30 Min

Peanut butter gelato (Gelato Messina)

Peanut butter gelato (Gelato Messina)

Keine Bewertungen

28 Std.