Geräte & Zubehör
Chicken Pad Thai
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
-
rice noodles dried200 g
-
water boiling
-
groundnut oil for soaking and frying3 Tbsp
-
dry-roasted peanuts, unsalted40 g
-
palm sugar1 Tbsp
-
fish sauce1 Tbsp
-
soy sauce1 Tbsp
-
tamarind paste2 Tbsp
-
water plus 2 Tbsp150 g
-
chilli powder½ tsp
-
carrots cut in pieces80 g
-
60 g spring onions, cut in pieces (3 cm)shallots halved60 g
-
garlic cloves2
-
chicken breasts cut in strips (1 cm)200 g
-
firm tofu diced (1 cm)200 g
-
fresh bean sprouts200 g
-
medium eggs beaten2
-
limes cut in wedges, for garnishing2
-
dried chilli flakes for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
30.4 g
Kalorien
1968 kJ /
470 kcal
Fett
26.4 g
Kohlenhydrate
27.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thai Kitchen
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Moroccan Lamb with Couscous
50 Min
Quick Thai chicken curry
40 Min
Beef Noodle Pho
45 Min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Beef Teriyaki with Rice
1 Std. 50 Min
Pork with Black Bean Sauce
30 Min
Easy Satay Chicken
30 Min
Cashew Chicken
45 Min
Quick Beef Massaman Curry
40 Min
Peking Chicken
45 Min
Prawn Chow Mein
45 Min
Quick Thai Chicken Curry
40 Min