Geräte & Zubehör
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
onions sliced (5 mm)200 g
-
olive oil20 g
-
venison boneless, cut in pieces (2 cm)600 g
-
plain flour1 ½ Tbsp
-
carrots halved lengthways then sliced (3 cm)300 g
-
butternut squash cut in pieces (3 cm)250 g
-
tomato purée30 g
-
port50 g
-
water700 g
-
1 heaped tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ - ½ tsp
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh bay leaves2
-
pitted prunes120 g
-
ground black pepper to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
952 mg
Protein
37 g
Kalorien
1645 kJ /
391 kcal
Fett
8 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
35 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
A Very Thermomix® Christmas
63 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Scotch Broth
1 Std.
Irish Soda Bread
45 Min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 Min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 Std.
Chicken and Barley Stew
50 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 Std.
Chicken and mushrooms in red wine
45 Min
Venison and Potato Goulash
50 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Beef in Stout
1 Std. 40 Min