Geräte & Zubehör
Pumpkin Quiche
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
12 portions
Zutaten
Pastry
-
plain flour250 g
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing150 g
-
large egg1
-
white wine vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Filling
-
Emmental cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
fresh parsley leaves only1 sprig
-
pumpkin flesh cut in pieces (2-3 cm)500 g
-
onions quartered150 g
-
olive oil20 g
-
bacon lardons150 g
-
crème fraîche280 g
-
large eggs3
-
fresh chives chopped2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
445.4 mg
Protein
10 g
Kalorien
1504 kJ /
359.5 kcal
Fett
26.2 g
Ballaststoff
1.1 g
Gesättigte Fettsäuren
13.3 g
Kohlenhydrate
21.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Courgette Omelette
40 Min
Napoli Potato Cake
1 Std. 30 Min
Spinach and Carrot Muffins
1 Std.
Meat Loaf
1 Std. 20 Min
Pumpkin Soup
35 Min
Potato and Cheese Bites
2 Std.
Pumpkin and Spinach Pie
1 Std. 35 Min
Pizza Capricciosa
1 Std. 35 Min
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
1 Std. 5 Min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 Min
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
45 Min
Courgette and Parmesan Muffins
50 Min