Geräte & Zubehör
Gluten Free Savory Crêpes with Seafood
Vorbereitung 50 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
Crêpe Batter
-
large eggs3
-
salt1 tsp
-
whole milk10 ½ oz
-
rice flour5 ½ oz
-
salted butter room temperature2 oz
Filling
-
garlic cloves3
-
shallots halved3 oz
-
fresh parsley leaves (approx. 15 - 20 sprigs), plus extra to serve1 oz
-
salted butter room temperature1 oz
-
seafood mix frozen18 oz
-
crème fraîche1 oz
-
salted butter1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
21 g
Kalorien
1251 kJ /
358 kcal
Fett
19 g
Ballaststoff
2 g
Kohlenhydrate
27 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gluten free
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Whisked Egg Whites
5 Min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 Std.
Gluten-Free Banana Bread
55 Min
Gluten-Free Apple Fritters with Caramel Sauce
1 Std. 50 Min
Gluten-Free Crepes
45 Min
All-Purpose Gluten Free Flour
5 Min
Cherry Amaretto Dream
10 Min
Gluten-Free Banana Bread
Keine Bewertungen
Gluten and Grain Free Dinner Rolls
1 Std. 20 Min
Classic Zabaglione
15 Min
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1 Std. 20 Min
Mayonnaise (3 Minute)
10 Min