Geräte & Zubehör
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 2 Std.
8 portions
Zutaten
Multi-Color Cauliflower
-
red onions quartered10 oz
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
heads cauliflower mixed (purple, Romanesco, orange, white), stalks, stems, leaves removed2
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
water30 oz
Béchamel Sauce
-
Gruyère cheese aged, in pieces6 oz
-
unsalted butter1 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
whole milk24 oz
-
salt1 tsp
-
white pepper1 tsp
-
fresh thyme to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
680 mg
Protein
12 g
Kalorien
1393 kJ /
333 kcal
Fett
24 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Steamed Rice
25min
Fish Stock
Pas d’évaluation
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
40min
Basic Pinto Beans
4h 5min
Basic Long Grain Brown Rice
1h 35min
Basic White Long Grain Rice
35min
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15min
Sautéed onions and garlic
10min
Basic Black Beans
2h 35min
Cucumber Yogurt Dressing
5min
Basic Soup Purée
45min
Lemony Green Beans
20min