Kompatible Versionen
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Spicy lime dipping sauce
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 lime, zested and juiced
- 2 tbsp tamari
- ½ tsp sesame oil
- 1 tbsp honey
- 60 g water
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred and cut into thin slices, plus extra for garnishing
Steamed rice balls
- 150 g jasmine rice
- 1000 g water, plus extra for soaking
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces; plus green tops reserved separately, cut into thin slices, for garnishing
- 50 g canned water chestnuts
- 3 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 500 g pork mince
- ½ tsp salt
- ½ tsp fish sauce (gluten free)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 389.3 kJ / 92.7 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Kohlenhydrate
- 8.4 g
- Fett
- 3.2 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1.2 g
- Ballaststoff
- 0.7 g
- Natrium
- 213.7 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26h 25min
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40min
Red bean ice cream
29h 50min
Cucumber soup with prawn skewers
Keine Bewertungen
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1 Std. 25 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Asian-style mussels
30min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Caribbean stew and steamed rice cups
9h 15min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min