Geräte & Zubehör
Spiced carrot porridge
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
8 portions
Zutaten
Topping
-
crème fraîche100 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
lemon juice and finely grated zest, no white pith½
Porridge
-
walnuts plus extra for garnishing60 g
-
carrots cut into pieces (4 cm)280 g
-
rolled oats160 g
-
full cream milk950 g
-
pure maple syrup plus extra to serve40 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
raisins30 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
sea salt1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
100.7 mg
Protein
10 g
Kalorien
1337.9 kJ /
318.5 kcal
Fett
17.5 g
Ballaststoff
4.3 g
Gesättigte Fettsäuren
6.9 g
Kohlenhydrate
29.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Entertaining with Dani Valent
95 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55 Min
Vegan Green Pea Fritters
20 Min
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30 Min
Cacao banana porridge
15 Min
Pumpkin pie porridge
20 Min
Coffee and cocoa toasted cereal
50 Min
Chocolate sweet potato slice
1 Std. 15 Min
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2 Std. 30 Min
Orange and mango chia pudding
3 Std. 15 Min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25 Std. 20 Min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1 Std. 30 Min
Buckwheat and date bliss balls
24 Std. 20 Min