Geräte & Zubehör
Spinach and feta galette
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
6 portions
Zutaten
Wholemeal spelt pastry
-
wholemeal spelt flour plus extra for dusting260 g
-
olive oil100 g
-
chilled water90 g
-
egg1
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
sesame seeds70 g
Spinach and feta filling
-
olive oil20 g
-
brown onion cut into quarters180 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds5
-
feta cheese cut into pieces (approx. 2 cm)200 g
-
cottage cheese200 g
-
egg1
-
egg whites2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
ground black pepper½ tsp
-
frozen spinach defrosted, drained and excess moisture removed500 g
Assembly
-
egg white for glazing1
-
pine nuts for sprinkling1 tbsp
-
mixed baby leaf salad60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
556.3 mg
Protein
30.7 g
Kalorien
2657.5 kJ /
632.7 kcal
Fett
40.4 g
Ballaststoff
9.6 g
Gesättigte Fettsäuren
10.5 g
Kohlenhydrate
32.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eat Well
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Filo spinach slice
55 Min
Pearl barley risotto with asparagus
1 Std. 5 Min
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 Std. 15 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Sweet potato and grain salad
1 Std. 30 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 Std. 20 Min
Rosemary and thyme polenta chips
1 Std.
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min