Geräte & Zubehör
Eggplant cannelloni
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
4 portions
Zutaten
-
eggplant cut into thin long slices (approx. 3 mm)600 g
-
extra virgin olive oil spray
Filling
-
cauliflower broken into florets130 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
eschalot cut into halves40 g
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 - 4 sprigs
-
celery cut into pieces1 stalk
-
extra virgin olive oil10 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
tomato paste10 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)1 tbsp
-
ground sweet paprika1 tsp
-
ground cinnamon1 pinch
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Sauce
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil10 g
-
canned tomatoes400 g
-
dried oregano1 tbsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
ricotta (see Tips)200 g
-
bocconcini sliced150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
593.9 mg
Protein
15.2 g
Kalorien
1326.1 kJ /
315.7 kcal
Fett
20.3 g
Ballaststoff
8.5 g
Gesättigte Fettsäuren
9.1 g
Kohlenhydrate
13.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Low carb: Made easy with Thermomix
49 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Risoni salad with artichoke and feta
25 Min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Mediterranean capsicums
2 Std.
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Mushroom tart
50 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 Std. 20 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min