Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Salsa Verde
- 4 garlic cloves
- 5 anchovy fillets, in oil
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 25 g fresh parsley, tough stems removed
- 25 g fresh basil, tough stems removed
- 50 g pickled baby capers, drained
- 40 g extra virgin olive oil
Salmon and Assembly
- 500 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 250 g new potatoes, quartered
- 4 fresh salmon fillets (approx. 120 g each)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon, sliced (5 mm)
- 200 g mangetout
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2011 kJ / 483 kcal
- Protein
- 33 g
- Kohlenhydrate
- 12 g
- Fett
- 33 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min