Geräte & Zubehör
Quick Lamb Dhansak
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh mint leaves5 g
-
fresh coriander leaves5 g
-
lamb meat lean, diced (2-3 cm)500 g
-
garam masala2 Tbsp
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
vegetable oil plus 2 Tbsp for frying30 g
-
butternut squash peeled, diced (2-3 cm)200 g
-
red split lentils rinsed150 g
-
rogan josh curry paste (or other Indian curry paste)20 g
-
tamarind paste15 g
-
caster sugar25 g
-
water hot500 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
lemon juice30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
357.6 mg
Protein
32.6 g
Kalorien
2930.7 kJ /
700.5 kcal
Fett
43.4 g
Ballaststoff
7.9 g
Gesättigte Fettsäuren
12.9 g
Kohlenhydrate
47.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 Std. 30 Min
Quick Lamb Dhansak
45 Min
Chicken and Mushroom Balti
50 Min
Lamb Korma
4 Std.
Sri Lankan Red Beef Curry
1 Std. 35 Min
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Quick Thai Chicken Curry
40 Min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Lamb Rogan Josh
1 Std. 45 Min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Chicken Saag
50 Min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 Std. 5 Min