Geräte & Zubehör
Quick Lamb Dhansak
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh mint leaves (approx. 5 g)1 bunch
-
coriander leaf (approx. 5 g)1 bunch
-
lamb meat diced (2-3 cm)500 g
-
garam masala2 Tbsp
-
vegetable oil plus extra for frying30 g
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
butternut squash diced (2-3 cm)200 g
-
red split lentils rinsed150 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water hot500 g
-
rogan josh curry paste (or other indian curry paste)20 g
-
tamarind paste15 g
-
caster sugar25 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon juice30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
36.9 g
Kalorien
2096 kJ /
501 kcal
Fett
20.8 g
Kohlenhydrate
41.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Indian Feast
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 Std. 30 Min
Quick Lamb Dhansak
50 Min
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Kofta Curry
1 Std. 10 Min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Lamb Rogan Josh
1 Std. 45 Min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Prawn Bhuna
30 Min
Cape Malay Chicken Curry
1 Std.
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 Std. 5 Min
Keralan Fish Curry
30 Min
Lamb Keema with Peas
1 Std.