Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 50 g ui, in stukken (3 cm)
- 30 g extra vergine olijfolie
- 40 g spek , in reepjes of blokjes
- 20 g gedroogde eekhoorntjesbrood, in lauw water geweekt (10 min.) en uitgelekt
- 800 g varkenslende, in één stuk
- 2 tl zout
- 1 snuifje versgemalen zwarte peper
- 600 g volle melk
- ½ groentenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1000 g aardappelen in plakjes (1/2 cm)
- 20 g boter
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 3157 kJ / 754 kcal
- Protein
- 54.8 g
- Kohlenhydrate
- 47.4 g
- Fett
- 39.8 g
- Ballaststoff
- 3.8 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Pas d’évaluation
Gebakken aardappelpuree monsters
Pas d’évaluation
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Pas d’évaluation
Fruitkroon
Pas d’évaluation
Beef Wellington
10h 10min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Pas d’évaluation
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Pas d’évaluation
Vleesballetjes met parelrijst
Pas d’évaluation
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Pas d’évaluation