Watermelon and raspberry ice cream sandwiches
TM6 TM5 TM31

Watermelon and raspberry ice cream sandwiches

2.8 (4 Bewertungen)

Zutaten

Ice cream

  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 800 g watermelon flesh, cut into pieces (approx. 4 cm)
  • 100 g caster sugar
  • 150 g frozen raspberries
  • 380 g pouring (whipping) cream
  • 120 g full cream milk

Wafers

  • 100 g rice malt syrup
  • 50 g pure maple syrup
  • 50 g puffed amaranth grain (see Tips)
  • 20 g puffed millet (see Tips)
  • 20 g shredded coconut
  • 1 tbsp poppy seeds
  • 1 tbsp sesame seeds
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • oil, for greasing

Nährwerte
pro 1 portions
Kalorien
1208 kJ / 287 kcal
Protein
2.9 g
Kohlenhydrate
33.3 g
Fett
16.1 g
Ballaststoff
2.1 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte