Geräte & Zubehör
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 3 Std. 45 Min
12 slices
Zutaten
Spinach cake
-
frozen chopped spinach500 g
-
butter for greasing
-
grapeseed oil130 g
-
eggs4
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
gluten free flour mix (see Tips)240 g
-
arrowroot flour50 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 ½ tsp
Lemon cream
-
gelatine powder1 tbsp
-
lemon juice3 tbsp
-
lemon zest cut into 5 strips (1 x 4 cm), no white pith
-
pouring (whipping) cream400 g
-
pure icing sugar80 g
-
pomegranate arils only, for decorating1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
151.4 mg
Protein
7.2 g
Kalorien
1819.2 kJ /
434.8 kcal
Fett
26.1 g
Ballaststoff
3.9 g
Gesättigte Fettsäuren
9.4 g
Kohlenhydrate
46.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good food, gluten free
94 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Chia Coconut Bread
2 Std. 40 Min
Quark and herb spread
5 Min
Goat's cheese feta roulade
2 Std. 45 Min
Poppy seed torte
5 Std.
Chocolate truffle cake
2 Std. 15 Min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing (MEATER+®)
6 Std. 20 Min
Steamed lemon cake
2 Std. 20 Min
Sun-dried tomato and pepita bread
2 Std.
Mixed berry clafoutis
40 Min
Raw strawberry cheesecake
7 Std. 45 Min
Gluten free Mediterranean bread
1 Std. 35 Min
Gluten free pizza base
35 Min