Geräte & Zubehör
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
Steamed beetroot
-
water700 g
-
raw baby beetroots peeled and cut into quarters or eighths900 g
-
garlic cloves crushed4
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh curry leaves plus extra to serve20
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling1 tbsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
sherry vinegar1 tbsp
Walnut sauce
-
walnuts80 g
-
brown onion cut into halves150 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
plant-based milk of choice125 g
-
sherry vinegar20 - 30 g
-
pure maple syrup¼ tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
pine nuts roasted, to serve (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
9.7 g
Kalorien
2062.3 kJ /
491 kcal
Fett
41.5 g
Ballaststoff
9.4 g
Kohlenhydrate
16.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant to Plate
120 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Steamed Spinach
20 Min
Steamed Cauliflower
25 Min
Brown basmati rice
40 Min
Steamed and Grilled Beets
1 Std. 20 Min
Cauliflower mash
25 Min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 Min
Tofu 'sour cream'
5 Min
Almond milk
1 Std. 5 Min
Carrot, pumpkin and ginger purée
20 Min
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10 Min
Simple steamed salmon
30 Min